♥ Perioada de inscriere a porumbeilor 01 martie 2021  – 31 mai 2021.

♥ Colectare gratuita pe teritoriul Romaniei , pentru o buna colaborare trebuie sa va anuntati inscrierea din timp      pentru stabilirea rutelor de ridicare a porumbeilor.                                                                                                  

   ♥      Capcacitatea columbodromului este de 1300 porumbei       

   ♥   La sosirea in columbodrom porumbei vor fi tinuti 72 ore pe carantina .
  ♥        Porumbeii trebuiesc vaccinati cu 14 zile inainte de aducerea la columbodrom de paramixoviroza.

 ♥       Porumbeii trebuie sa detina inele cu anul 2021.

♥    Taxa de inscriere :              echipa ( 4 + 1 gratis ) FARA ACTIVARE SUPLIMENTARA. 

 ♥   Fiecare concurent poate participa cu cati porumbei doreste.

 ♥   Porumbeii vor primi cipuri la sosirea in columbodrom 

♥    In data de 10 iunie se va efectua un inventar iar porumbeii lipsa se vor inlocuii in maxim  cinci zile  . 

 ♥ Porumbeii  gratis  se vor primii doar daca concurentul participa cu minim o echipa , ei vor fi plus la echipa respectiva.

  ♥   Imbarcarea porumbeilor se va face de catre o comisie neutra ,participantii avand doar dreptul de a urmari        pe cei desemnati.

♥  ATENTIE !  Nu o sa primim porumbeii vopsiti  !

 ♥     Porumbeii ramasi de la concursuri vor face obiectul unei licitatii online  din care crescatorul va beneficia          de un procent de 50%  dupa scaderea cheltuielilor de licitatie .

  ♥    Finala o sa dureze cat timp va decide organizatorii ca este necesar  nedepasind 48 ore de la ora lansarii .In        cazul in care nu se constata porumbeii pentru toate premiile puse in joc, premiile se impart proportional la          cei sositi. In cazul in care nu se constata nici un porumbel, premiile se vor impartii la porumbeii participanti        in finala.

  ♥   Inainte de etapa finala se vor trimite pedigreele cu taloanele de proprietate, in caz contrar porumbelul                   apartine de drept Columbodromului Suprem, implicit proprietarul pierzand dreptul de a  revendica        premiile castigate de porumbel.

   ♥      Porumbeii nevanduti pot fi cumparati de proprietari in termen de doua zile dupa terminarea licitatiei cu suma de 30 euro , la finalizarea termenului vor ramane in posesia columbodromului.

♥   Clasamentul AS SUPREM se va intocmii din viteza in aer  la primele cinci etape . < BENZING >

 ♥ La 10 zile de la etapa finala se va organiza  OPTIONAL DERBY SUPREM in care vor fi activati porumbeii participanti cu suma de   40 euro/porumbel suma incasata impartindu-se la primele 10 locuri ,scazand doar cheltuielile de transport. Nu vor participa la acest derby primi 20 porumbei sositi in finala si primii 10 As iar dupa aceste locuri alegerea va fi a crescatorului daca activeaza sau nu porumbeii, dar in ultimele 24 ore inainte de imbarcare lista va fi deschisa catre terte persoane daca proprietarul nu si -a exprimat doleanta  . Mentionam ca numarul  minim de porumbei activati trebuie sa fie de 150 buc. 

 ♥   Organizatorii nu se fac responsabili in caz de accidente .

 ♥    In cazuri de forta majora ( ex : epidemii, gripa aviara,situatii nationale, vreme rea ) organizatorii au dreptul de a modifica programul de concursuri, inclusiv data,locul si distanta de la care se va desfasura etapa finala si celelalte concursuri.