♥  Perioada de inscriere a porumbeilor 25 februarie 2018  – 10 iunie 2018.

♥ Capacitatea columbodromului este de 1300 porumbei.

♥  La sosirea in columbodrom porumbeilor li se va ascunde identitatea cu un stiker autocolant si vor fi tinuti 72 ore pe carantina .
Ciparea porumbeilor se va face incepand cu primul inventar.

♥ Porumbeii trebuiesc vaccinati cu 14 zile inainte de aducerea la columbodrom de paramixoviroza.

♥ Porumbeii trebuie sa detina inele cu anul 2018.

♥ Taxa de inscriere : 39 euro / porumbel 

                                 195 euro ( 5 + 1 gratis ) FARA ACTIVARE SUPLIMENTARA.  

♥ Fiecare concurent poate participa cu cati porumbei doreste.

♥ Porumbeii vor fi tinuti la semiintuneric,iar dupa efectuarea primului inventar care va fi pe data de 30.06.2018 se va face ciparea porumbeilor totodata pasarile vor fi deaparzitate.

♥ Imbarcarea porumbeilor se va face de catre o comisie neutra ,participantii avand doar dreptul de a urmari pe cei desemnati.

♥ Porumbeii ramasi de la concursuri vor face obiectul unei licitatii online 50% din pretul obtinut va merge catre proprietar si 50 % va ramane in posesia columbodromului dupa scaderea cheltuielilor de licitatie.

♥ Castigatorii  primelor zece locuri din finala vor primii plachete de merit gravate in cutii speciale .

♥ Castigatorii licitatiilor vor intra in posesia unei diplome si a unei fotografii profesionale pusa in rama cu porumbelul achizitionat.

♥ Finala o sa dureze cat timp va decide organizatorii ca este necesar  nedepasind 48 ore de la ora lansarii .In cazul in care nu se constata porumbeii pentru toate premiile puse in joc, premiile se impart proportional la cei sositi. In cazul in care nu se constata nici un porumbel, premiile se vor impartii la porumbeii participanti in finala.

♥ In cazul in care inainte de prima etapa , un crescator nu va avea niciunul din porumbeii inscrisi la columbodrom prezenti la start, acesta va beneficia de inscriere gratuita pentru acelasi numar de porumbei in urmatorul an.

♥ Inainte de etapa finala se vor trimite pedigreele cu taloanele de proprietate, in caz contrar porumbelul apartine de drept Columbodromului Suprem, implicit proprietarul pierzand dreptul de a-si revendica premiile castigate de porumbel.

♥ Porumbeii nevanduti pot fi cumparati de proprietari in termen de 10 zile dupa terminarea licitatiei cu suma de 100 lei, la finalizarea termenului vor ramane in posesia columbodromului.

 ♥   Clasamentul AS se va intocmii din punctajul maxim obtinut la cele 6 etape de concurs excluzand antrenamentele

 ♥  Clasamentul AS  speed se va intocmii din punctajul maxim obtinut la primele 4 etape de concurs.      

♥ Organizatorii nu se fac responsabili in caz de accidente .

♥ In cazuri de forta majora ( ex : epidemii, gripa aviara,situatii nationale, vreme rea ) organizatorii au dreptul de a modifica programul de concursuri, inclusiv data,locul si distanta de la care se va desfasura etapa finala si celelalte concursuri.